Jäsenelle

Mukaan toimintaan

Henkiolennot tervehtivät ihmiseksi muuttunutta sisartaan Tarina maailmankaikkeudesta -esityksessä 2019. Kuva: Jussi Pohjavirta

 

 

Kiinnostuitko toiminnastamme? Haluaisitko mukaan ylioppilasteatteriyhteisöömme? 

Lapin ylioppilasteatteri järjestää valintakokeet joka syksy. Kokeet kestävät yhden iltapäivän ja ovat perinteisesti koostuneet yksilö- ja/tai ryhmätehtävästä sekä haastattelusta.

Seuraavat valintakokeet pidetään taas syyskuussa 2021!

Pysy kuulolla ja seuraa tiedotuskanaviamme tarkemmasta informaatiosta!

Toimintaamme voi hakea mukaan myös kesken kauden. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen info@lapinylioppilasteatteri.fi

Nykyisille jäsenille

Henkiolennot tervehtivät ihmiseksi muuttunutta sisartaan Tarina maailmankaikkeudesta -esityksessä 2019. Kuva: Jussi Pohjavirta

Toimintaa

 

Koulutukset

LYT kouluttaa jäsenistöään jatkuvasti. Aiheet voivat olla mitä tahansa teatterin tekemiseen liittyvää, näyttelijän työstä käsikirjoittamiseen tai ääni- ja valotekniikkaan. Koulutuksia vetää aina alan ammattilainen tai muu osaava henkilö. Koulutukset ovat lähes poikkeuksetta maksuttomia LYTin jäsenille. 

Toiveita järjestettävistä koulutuksista voi lähettää koulutusvastaavalle koulutus@lapinylioppilasteatteri.fi

Onko sinulla jokin erityistaito, josta haluaisit pitää työpajan muulle jäsenistölle? Jäseniltä jäsenille -tyyppinen toiminta on myös mahdollista ja erittäin kannustettavaa. Ota yhteyttä koulutusvastaavaan ja saat lisätietoa sekä apua työpajan järjestämiselle!

Koti-illat

Koronan vuoksi koti-illat ovat jääneet hieman taka-alalle, mutta vanhoja kunnon Discord-iltoja pidetään!

Improryhmä

Tulossa pian.

Oletko kiinnostunut improryhmässä toimimisesta? Kerää porukka kasaan, ota yhteyttä jäsenvastaavaan ja suunnitellaan lisää!

LYT-bändi 

Tulossa pian. 

Oletko kiinnostunut LYT-bändin toiminnasta? Ota yhteyttä bändin johtajaan/jäsenvastaavaan!

 

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu teatterin toimintakaudelle 2020-2021 on 20 euroa. Jäsenmaksu maksetaan Lapin ylioppilasteatterin tilille.

Tilinumero FI15 3131 3001 1612 49

Maksun saaja: Lapin ylioppilasteatteri

Summa: 20,00 euroa

Viitenumero: 6787

Maksukuittia vastaan voit noutaa jäsenkortin tai toimintakausitarran toimistosta.

 

Jäsenedut

Lapin ylioppilasteatterin jäsenenä saat käyttöösi jäsenetuja. Vuotuisen jäsenmaksun maksettuasi olet vakuutettu kaikessa LYTin toiminnassa.

LYTin jäsenenä saat alennusta Rovaniemen teatterin esityksistä sekä Ylioppilasteatteriliitto SYTY ry:n jäsenteattereiden esityksissä.

Yhteistyökumppanimme Cafe & Bar 21(linkki: www.cafebar21.fi) tarjoaa alennuksia LYTin jäsenille. Jäsenkorttia kassalla esittämällä saat -20% juomista sekä -10% ruuista. Älä unohda hyödyntää etua 1€ suodatinkahvista! 

Jäsenkortteja ja kausitarroja jaetaan hallituksen edustajien toimesta yleensä koti-iltojen yhteydessä. Jos tarvitset jäsenkortin tai kausitarran aikaisemmin, ota yhteyttä hallituksen jäsenvastaavaan.

 

Näin haet produktiota

LYTillä on tällä hetkellä käytössä ympäri vuoden avoimena oleva produktiohaku, joten idean saadessasi sinulla on mahdollisuus hakea hallitukselle produktiolupaa.

Produktion hakemiseksi täytetään produktiohakemus, jonka tarkoituksena on välittää hallitukselle idea produktion yleiskuvasta, vastuuhenkilöistä ja toteuttamisperiaatteista.

Produktiohakemus koostuu vähintään kolmesta osasta; produktiohakemuskaavakkeesta, alustavasta produktiosuunnitelmasta sekä budjetista. 

Voit pyytää lomakkeet hallitukselta info@lapinylioppilasteatteri.fi!