Broadway tulee Rovaniemelle

Pimeä Metsä

Tunnet varmasti Grimmin veljesten sadut, mutta mitä tapahtuu onnellisten loppujen jälkeen? Saduissa itsekkäillä ajatuksilla saadaan aikaan hyvää, mutta oikea elämä ei toimi niin: itsekkyys ja ahneus kostautuvat niin muille kuin lopulta myös itselle.

“Pimeä Metsä” (Into the Woods) on Stephen Sondheimin säveltämä ja sanoittama, James Lapinen kirjoittama hulvaton ja tunteikas aikuisten musikaalifarssi. Tarinassa muun muassa Punahilkka, Tuhkimo, Tähkäpää ja Jaakko joutuvat taivaltamaan pimeään metsään täyttääkseen toiveensa. Polut risteävät metsässä useaan otteeseen, paha saa lopulta palkkansa ja kaikki elävät elämänsä onnellisina loppuun asti. Mutta mitä sitten tapahtuu, kun taianomainen satu päättyy?

Hurmaavan musiikin siivittämänä teos käsittelee toiveita, vanhemmuutta, menettämistä sekä oikeaa ja väärää. Onko se mitä toivoit välttämättä se, mitä oikeasti halusit?

Tänä talvena intohimoinen teatterimme tekee ihmeitä toteuttaakseen omat toiveensa. Pimeä Metsä -musikaali on jättiläismäinen panostus Lapin ylioppilasteatterilta, eikä sen kaltaista olla ennen nähty Rovaniemen harrastajakentällä. Tämä kokonaisvaltainen teatteriponnistus tarjoillaan kulttuurinnälkäisten koettavaksi yli 50 henkisen työryhmän voimin.

OSTA LIPPUJA NYT!

Tämä harrastajaproduktio esitetään Music Theatre Internationalin kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti.
Kaikki valtuutetut esitysmateriaalit toimittaa myös MTI www.mtishows.co.uk
Musikaalin käännöksen oikeuksia valvoo Nordic Drama Corner Oy.

Original Broadway production by
Heidi Landesman, Rocco Landesman, Rick Steiner

M. Anthony Fisher, Frederic H. Mayerson, Jujamcyn Theaters
Originally produced by the Old Globe Theater, San Diego, CA

Seuraa Lapin ylioppilasteatterin sivuja ja someja aktiivisesti, sillä Pimeä Metsä musikaali näyttäytyy Rovaniemellä monin tavoin jo ennen ensi-iltaa. 👀