Peppi Pitkätossu: Kesäteatteri

Tervetuloa riemukkaaseen maailmaan, missä seikkailut ja ilo odottavat! Konttisen kesäteatteri ja Lapin ylioppilasteatteri ylpeänä esittävät yhteistuotantona kaikkien rakastaman Astrid Lindgrenin klassikon: Peppi Pitkätossu -musiikkinäytelmän!

Maailman vahvin tyttö on valloittanut sydämet ympäri maailmaa, ja nyt hän astuu Konttisen rannan ulkonäyttämölle tuoden mukanaan ilon ja seikkailun.

Konttisen kesäteatteri ja Lapin ylioppilasteatteri yhdistävät voimansa luodakseen unohtumattoman esityksen, joka tempaa mukaansa kaikenikäiset katsojat. Näytelmä on täynnä eloisia musiikkiesityksiä, vauhdikkaita kohtauksia ja unohtumattomia hahmoja. 

Tämä musiikkinäytelmä tarjoaa enemmän kuin pelkän tarinan. Se on elämys, joka herättää henkiin Astrid Lindgrenin luoman maailman ja kutsuu sinut mukaan seikkailuun. Näytelmässä yhdistyy ilo, seikkailu ja ystävyys, ja sen tarkoitus on innostaa ja ilahduttaa jokaista katsojaa.

Tule mukaan kokemaan Peppi Pitkätossun maaginen maailma tänä kesänä Rovaniemellä Konttisen rannassa! Luvassa on unohtumaton seikkailu, joka jättää sydämeesi hymyn ja muiston ikuisiksi ajoiksi. Älä jää paitsi tästä riemastuttavasta kokemuksesta – liput ovat pian myynnissä!

Liput tulossa
myyntiin pian!

ESITYSPÄIVÄT 2024

PE 28.6. klo 18:00 (ENSI-ILTA)
SU 30.6. klo 15.00
KE 3.7. klo 18.00
PE 5.7. klo 18.00
LA 6.7. klo 15.00
SU 7.7. klo 15.00
TI 9.7. klo 18.00
KE 17.7. klo 18.00

TO 18.7.
klo 18.00
KE 24.7. klo 18.00
TO 25.7. klo 18.00
TO 1.8. klo 18.00
PE 2.8. klo 18.00
SU 4.8. klo 13.00 ja klo 16.00
KE 7.8. klo 18.00
PE 9.8. klo 18.00

TEOKSEN OHJAAJAT: ESA-PEKKA TUPPI & MAIJU SAIKKONEN

“Olemme vuosia nähneet silmissämme merirosvon tyttären Konttisen rannassa. Odotettu on sitä hetkeä, jolloin palaset loksahtavat kohdalleen ja Peppi Lotta Sikuriina Rullakartiina Kissanminttu Efraimintytär Pitkätossu laskee jälleen jalkansa rovaniemeläisten lasten ja aikuisten eteen.

Nyt palaset kolisevat iloisesti. Kaksi ohjaajaa, joilla molemmilla on rakkaus Peppiin, teokseen sellaisena, kuin sen Lindgren näki maailman vahvimman tytön taianomaisena seikkailuna.

Pepissä arkisen maailman rutiinit ja rytmit yhdistyvät liki anarkistiseen ilakointiin ja ajattomaan tarinan käsinkoskettavan vahvaan tunnelmaan. Tässä versiossa kaksi taiteilijaa ja ystävää haluavat yhdistää oman osaamisensa ja visionsa. Sen lisäksi he haluavat tuoda yhteen kaksi teatteritoimijaa, jotka voivat molemmat voimansa yhdistäen luoda osasiaan isomman lopputuloksen. Peppi yhdistää ja inspiroi, niin lavalla, ohjaajien mielissä kuin teattereiden välilläkin.

Ikkuna maailmaan on nykyajassa synkkä. Tarvitsemme tarinoita ja esikuvia, jotka luovat toivoa, iloa ja rohkeutta luottaa omaan voimaan. Vaikka isä olisi kadonnut merille ja äiti enkelinä taivaassa, voi jokaisesta arkisesta hetkestä löytää jotain uutta, mielikuvituksellista ja toiveikasta.

Yhdessä olemme enemmän, jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, yhteinen Peppi on… No varmaan jonkun mielestä ihanaa sulaa hulluutta, mutta niin on hevosen pitäminen kuistillakin tai rahojen säilyttäminen matkalaukussa.”