Kihokki

O: Irene Tikka
Ensi-ilta: 18.11.2000

Esityksiä: 7 + 5 (2001)

LYT:n 20-vuotis juhlan juhlanäytelmä, Rovaniemi, 18.11.2000

”Ylioppilasteatteri taas viettää 20-vuotisjuhlaansa 18.11.2000. Mukana juhlassa on vanhoja konkareita aivan teatterin alkumetreiltä ja historian varrella jollakin tavalla teatterissa toimineita persoonia, joita on etsitty mm. lehti-ilmoituksin. Juhlanäytelmänä esitetään Irene Tikan ohjaama ja Esko Janhusen dramatisoima Kihokki. Juhlaillallista nautitaan juhlapuheiden lomassa ravintola Legendassa.

Kypsään ikään yltämisen kunniaksi taloyhtiö lahjoittaa teatterille valokyltin, joka tosin ei ole vielä vuonna 2002 suuren yleisön nähtävillä. Lapin yliopisto lahjoittaa ylioppilasteatterille Lapin yliopiston viirin, joka on kolmas laatuaan.”

LAINAUS LYT:IN VANHOILTA NETTISIVUILTA