Nikolai Gogol: REVI!SORI

Lapin ylioppilasteatterin 30-vuotisjuhlavuoden syyskauden ensimmäisessä näytelmässä Revi!Sorissa Nikolai Gogolin klassikkotekstin tarkastaja saapuu nykypäivän Rovaniemelle aiheuttaen kaaosta. Revi!Sori kyseenalaistaa ja kritisoi totuttuja kuvioita. Siinä ihmetellään, millaisessa maailmassa oikein elämme. Annettuihin ohjeisiin on helppo turvautua ja sulkea silmänsä siltä, että arkipäiväistä elämäämme tarkkaillaan ja tallennetaan koko ajan. Sirukortit, matkapuhelimet, valvontakamerat ja Facebook pitävät kirjaa liikkeistämme. Kansalaiset tottelevat mutta päättäjiä samat säännöt eivät koske. Mitenkähän on Rovaniemellä? Keillä kaikilla ovat puhtaat jauhot pussissa?

Esitykset

pe 8.10. klo 19
su 10.10 klo 19
ti 12.10 klo 19
pe 15.10 klo 19
ke 20.10 klo 19
to 21.10 klo 19
la 23.10 klo 19
ti 26.10 klo 19
to 28.10 klo 19
pe 29.10 klo 19

Liput 5/8 €

Työryhmä

Ohjaus
Päivi Kolmonen

Tuottaja
Mari Tuominen

Lavastus
Titi Honkanen
Petrus Kauppinen

Puvustus
Sari Savela

Valosuunnittelu
Kati Alatalo

Valoassistentti
Katri Kaarto

Äänisuunnittelu
Allu Jakunaho

Ääniassistentti
Aino-Kaisa Hirvioja

Graafikko
Antti Huhtala

Näyttelijät

Miia Anttila
Suvi Autio
Julius Chavez
Jussi Jokinen
Henna Oravasaari
Satu Siitonen
Tessa Suhonen
Laura Valkama
Niko Väistö