Turvallisuusparadoksi

Tässä ihmisessä on neljä puolta: yksi neuroottinen, yksi itsevarma, yksi kyyninen ja yksi rakastunut. Eräänä päivänä hän huomaa, että hänen elämänsä on jaettu kahteen jaksoon. Toinen on ennen rakastumista ja toinen sen jälkeen.Turvallisuusparadoksi kertoo naisesta, joka on raudoittanut itse omat kätensä välttääkseen pettymykset. Se vie hänen päänsä sisään seuraamaan persoonien keskinäisen nokkimisjärjestyksen selvittelyä ja pakkomielteistä halua pysyä turvassa. Mitä ihminen näyttää ulospäin? Mikä hänessä on aitoa? Ja mitä hän suojelee paetessaan muita ihmisiä?
Lapin ylioppilasteatteri käynnistää kevätkautensa lyhytnäytelmällä Turvallisuusparadoksi. Esitys on projekti Näytelmä 24H:n tulos ja sitä on valmisteltu vain yksi vuorokausi.Ensi-ilta/viimeinen näytös: TÄNÄÄN 25.1. klo. 19:00
ILMAISNÄYTÖSTERVETULOA!