Yleisölle: koronapassi

Rovaniemi on siirtynyt koronan leviämisvaiheeseen 30.11.-30.12.2021. Lapin ylioppilasteatteri ottaa koronapassin käyttöön, eli näillä näkymin kaikki Kova luun esitykset toteutetaan suunnitellusti ilman kokoontumisrajoituksia.

Alle 16-vuotiaat pääsevät sisään ilman koronapassia, kaikilta muilta koronapassi tarkastetaan ovella ennen lipunmyyntiaulaan pääsyä. Koronapassin (paperinen/sähköinen) QR-koodi luetaan kännykällä THL:n & STM:n koronapassin lukijasovelluksella. Ilman voimassaolevaa koronapassia ei voi päästä esitykseen.

Saavuthan teatterille ainoastaan täysin terveenä ja oireettomana, ja tuothan mukanasi oman kasvomaskin. Paikan päällä on käsidesiä, jota kehotamme hyödyntämään ahkerasti. Pidäthän mahdollisuuksien mukaan turvaväliä muihin kuin oman seurueesi jäseniin. Tehostamme kosketuspintojen desinfiointia näytöskaudella.

Suosittelemme käyttämään Koronavilkku-sovellusta. Vaihtoehtoisesti ja vapaaehtoisesti voit jättää yhteystietosi kirjallisesti käydessäsi Wiljamilla, jolloin otamme yhteyttä jos saamme tietoomme altistumisriskin kyseiseltä päivältä.

Pidetään yhdessä turvallisuudesta ja terveydestä huolta, tervetuloa teatteriin!

Lisätietoa: Rovaniemen kaupungin päätös, Aluehallintovirasto, Lapin Kansa, YLE-uutiset ja ohjeet koronapassiin (THL)