Tervetuloa Casting-tilaisuuteen!

Lapin ylioppilasteatteri tekee Pimeä metsä -musikaalin ja etsii siihen näyttelijöitä! Pimeä metsä on lähes kokonaan läpilaulettu teos, jossa on vain muutamia puhuttuja dialogeja. 

Ensimmäinen casting on 17.5.2022 Kulttuuritalo Wiljamilla. Tässä castingissa haetaan vain laulavia näyttelijöitä. Casting on jaettu kahteen vuoroon, joista voi valita kumpaan haluaa tulla. Ensimmäinen vuoro alkaa klo 17:00 ja toinen 19:30. Myöhemmin syksyllä tulee olemaan toinen casting, joissa haetaan tuotannon muita tehtäviä ja täydennetään puuttuvia rooleja. 

Ilmoittautuminen tapahtuu Google Forms:in kautta tästä.

Casting on tilaisuus, jossa ohjaajat arvioivat näyttelijäehdokkaiden sopivuutta käsikirjoituksen rooleihin. Casting on avoin kaikille, siis myös muillekin kuin Lapin ylioppilasteatterin jäsenille. Näyttelijöiltä vaaditaan hyvää laulutaitoa. Hyvänä lähtökohtana on rohkeus näytellä, laulaa ja tanssia. 🙂

Musikaali tulee viemään näyttelijöiltä paljon aikaa ja vaatii sitoutumista. Harjoituskausi on elokuu 22 – tammikuu 23. Harjoituksia on 2-5 kertaa viikossa. Näytelmän harjoitukset alkavat elokuussa 2022 ja jatkuvat tammikuulle 2023 (välissä pidetään joululoma). Esitykset ovat tammi-maaliskuussa 2023. 

Ennakkotehtävä

Opettele yksi (1) kappale seuraavista vaihtoehdoista ja valmistaudu esittämään se. Kappale esitetään ilman säestystä (sanat saa ottaa mukaan).

  • Kauan (STLK 10)
  • Soitto saapuu kaupunkiin (STLK 10)
  • Sininen uni (STLK 4)
  • Minä soitan harmonikkaa (STLK 5)
  • Sokeripala (STLK 1)
  • Sua vasten aina painautuisin (STLK 17)
  • Vain sinusta elän (STLK 23)

Pukeudu rentoihin vaatteisiin, joissa koet mukavaksi liikkua. Ota myös mukaan juomapullo. Saapukaa hyvissä ajoin!

Nähdään castingissä!

Ohjaajat:

Esa-Pekka Tuppi (0400 892 781)

Loru Reinikka (040 7473 123)