Valintakokeet 2022

🎭Tervetuloa Lapin ylioppilasteatterin valintakokeisiin! 🎭

Olit sitten kiinnostunut näyttelemisestä, valosuunnittelusta, äänisuunnittelusta, puvustamisesta, lavastamisesta, maskeerauksesta, tuottamisesta, käsikirjoittamisesta, ohjaamisesta, videokuvaamisesta, valokuvaamisesta, tapahtumajärjestämisestä tai yhdistystoiminnasta, saavu paikalle! 🥳

Valintakokeet järjestetään kulttuuritalo Wiljamilla (Urheilukatu 1) tiistaina 13.9. ja torstaina 15.9. klo 18:00 alkaen. Sinun tulee osallistua näistä vain toiseen päivään (voit vapaasti valita kumman tahansa)!

Ohjeet valintakokeisiin:

  • Tule ajoissa paikalle! Ovet aukeavat viimeistään 17:45
  • Varaa mukaan evästä ja oma juomapullo (mieluiten sellaista, joka ei vaadi mikroa tai jääkaappia).
  • Näyttelijäksi hakevat: varaathan rennot vaatteet, joissa on helppo liikkua
  • Älä missään nimessä tule kokeisiin, mikäli olet sairas tai edes epäilet olevasi

Joka vuotuisissa valintakokeissa haemme jäseniä LYT-yhteisöömme. Mitä se tarkoittaa? Etsimme paloa ja kiinnostusta teatterin maailmaan ja muihin ihmisiin, sekä kykyä ja halua sitoutua vapaaehtoispohjalta toimivaan, voittoa tavoittelemattomaan yhdistykseen. Lyttinä huolehdimme sekä tilasta (eli kodistamme kulttuuritalo Wiljamista), että toisistamme yhdessä. Tullessasi valituksi, tulet valituksi myös yhdistyksen jäseneksi. Toisin sanoen jäsenemme eivät vain tee esityksiä vaan me myös pyöritämme kokonaista teatteria.

Valintakokeissa kartoitamme myös kiinnostustasi tulevan syksyn osalta, jotta pääset heti vauhdikkaasti mukaan toimintaan. Valintakokeissa testaamme hieman valmiuksiasi hakemaasi rooliin produktiossa, mutta halusi oppia on tärkeintä!

Mitä jäsenemme saavat lyttiläisyydestä? No, tietysti esitystoimintaa, mutta sen lisäksi järjestämme ammattilaisten vetämiä teatterikoulutuksia jäsenistöllemme, esim. näyttelijäntyöstä, käsikirjoituksesta, äänitekniikasta yms. Teemme harrastajateatteria, mutta ammattimaisesti. Jäsenistömme tapaa normaalisti usein myös juhlien, koti-iltojen, reissujen ja muun kivan merkeissä. Meille välitetään myös toimeksiantopyyntöjä ja muita mahdollisuuksia päästä tekemään ja esiintymään myös oman teatterimme ulkopuolella. Lisäksi vanhoja lyttiläisiä työskentelee pitkin kulttuurikenttää – tämä mahdollistaa sulle sekä verkostoitumisen, että oppimisen todellisilta konkareilta!

Mahdolliset valintakokeita koskevat kysymykset voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@lapinylioppilasteatteri.fi tai laittaa somessa meille DM (mieluiten Instagramiin @lapinylioppilasteatteri)